Een bestaande woning met weinig lichtinval werd verbouwd en uitgebreid naar een nieuwe, aangename woning die voldoet aan de huidige energetische eisen, maar evenzeer een antwoord biedt op de vraag van de bouwheer: een open

Klou architecten streeft naar een architectuur en dienstverlening met een toegevoegde waarde. Om nog beter te kunnen inspelen op uw wensen en onze flexibiliteit verder te verhogen versterkt Axelle Van Landuyt ons team. Wij zijn

Klou architecten zoekt : Klou architecten situeert zich strategisch in Roeselare en zoekt versterking. Het jong en dynamisch team realiseert projecten met oog voor detail van voorontwerp tot en met oplevering waarbij de opdrachtgever centraal

De bouwheer van deze knappe renovatie in het West-Vlaamse Hooglede, een jong gezin met twee kinderen, stapte met een duidelijke wens naar Klou architecten. De startsituatie: een sociale woning uit de jaren ‘60 die nog